ГЕРБ в Старо село и Драгоданово

Драгоданово
23.06.2009 / 13:56

При голям интерес от страна на жителите на село Старо село протече предизборната среща на ПП ГЕРБ Сливен снощи. Макар досега селото да се смяташе за бастион на червената партия, староселци посрещнаха отворени кандидат-депутатите от ГЕРБ. Те споделиха своите проблеми, сред които безработица, ниски пенсии и изразиха надежда, че ГЕРБ ще донесе промяна за България.

Подобни проблеми представиха и жителите на село Драгоданово. За хората от районите, които се занимават със земеделие е от голямо значение поливането на отглежданите култури. По думите им безплатната поливка, която отпуснаха от държавата съвсем не е достатъчна. „Водата идва от Господ, от небето, а нас ни карат да плащаме, за да поливаме насажденията.”, заявиха те.

Водачката на пропорционалната листа на ГЕРБ Сливен и мажоритарен кандидат Десислава Танева представи приоритетите на партията по отношение на селското стопанство. „В аграрният сектор трябва да се въведат икономическите механизми от общата селскостопанска политика на ЕС за развитие на устойчиви земеделски стопанства, заяви тя. Именно селското стопанство има потенциал да носи доходи на страната. ГЕРБ ще работи за възстановяване и развитие на традиционните за страната аграрни производства.”

Разговорът продължи с изпълнения на фолклорен ансамбъл.

 
 

Copyright © 2008-2024 ПП ГЕРБ - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев