ГЕРБ в Кермен

Кандидатите на ГЕРБ в Кермен
25.06.2009 / 13:22

ПП ГЕРБ Сливен представи снощи кандидатите си за народни представители пред жителите на град Кермен. Повече от 200 души се събраха на площада пред общината. Посещението започна с водосвет за успеха на кампанията в местния храм.

Водачът на листата и мажоритарен кандидат Десислава Танева представи кандидатите за народни представители в 41-то Народно събрание. Пред 200 души тя заяви твърдо стремежа на ГЕРБ Сливен за спечелване на мажоритарния вот и изрази своята надежда за убедителна победа на парламентарните избори. „Само пълно мнозинство на ГЕРБ ще позволи нов курс на България за излизане от кризата”, подчерта Танева.

В разговора си с кандидатите жителите на Кермен изразиха надежда за промяна и споделиха своите очаквания за държавна помощ в земеделието, което е основен поминък в региона, както и за подобряване на пътната и водната инфраструктура.

Като подарък за успеха на Европейските избори в Кермен ансамбъл „Браво” изнесе празничен концерт, след който събралото се множество се хвана на голямо хоро.

Още снимки от новината

Диан Червенкондев разговаря с избиратели
Ансамбъл "Браво"

 

 
 

Copyright © 2008-2024 ПП ГЕРБ - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев