Евродепутатът Румяна Желева призова българите да гласуват за ГЕРБ

Румяна Желева
29.06.2009 / 13:49

Eвродепутатът Румяна Желева изпрати писмо да всички областни структури на ПП ГЕРБ в страната, в което благодари за подкрепата, оказана й на евровота и пожелава успех на ГЕРБ в предстоящата битка на парламентарните избори. Публикуваме писмото й:

 

Уважаеми колеги, скъпи приятели,

Първо ми разрешете още веднъж да ви благодаря за безрезервната подкрепа и доверието, което дадохте на мен и колегите ми по време на кампанията за европейските избори. През цялото време и аз, и колегите ми подчертавахме важността на самия акт на гласуване, на правото на избор, което ни е дадено от демокрацията. Но също така и през цялото време ние казвахме – Това е първото полувреме на един мач, в който ГЕРБ трябва да победи в името на развитието на България, в името на европейското й бъдеще, за доброто на децата ни и на самите нас!

Приятели, колеги!

Вече сме във второто полувреме! Само след няколко дни трябва отново да докажем, че искаме България да тръгне по нов път, където борбата с корупцията и нетърпимостта към липсата на правила да стане част от нашето ежедневие, както е в старите демокрации. Ние трябва ясно да покажем, че за грешката може и да има прошка, но за престъплението трябва да има наказание, а за нарушаването на правилата трябва да се носи отговорност!

С победа на ГЕРБ на 5 юли ще победят разумът и енергията на българските граждани, които искат европейско развитие за България в лицето на десницата, а не популизмът и корупционният дух на управляващата ни тристранна коалиция. Ние отново се обръщаме към всички тези, които гласуваха с бюлетина номер 3 на 7 юни. Обръщаме се и към тези, които тогава не го направиха – гласувайте! Гласувайте за хора, които ще променят живота към по-добро! Гласувайте за хората от листата на ГЕРБ! Само вашият глас може да ни помогне да възстановим доверието в България!

Второто полувреме започна! Нямаме право да се отпускаме – победата е близо и нямаме право да я губим, въпреки схемите със закупуване на гласове, на притискане и шантажиране, които открито се използват срещу ГЕРБ!

Помнете - ГЕРБ е силен с вас, вие сте силни с ГЕРБ! Европа е с нас – нека й докажем, че България може!

Ваша,

Д-р Румяна Желева

Член на Европейския парламент от България,

ръководител на българската делегация в ЕНП,

заместник-председател на парламентараната група на ЕНП в ЕП

 
 

Copyright © 2008-2024 ПП ГЕРБ - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев