Мирослав Найденов и Десислава Танева откриха АГРА 2013

---
05.03.2013 / 18:42

Министърът на земеделието и храните в оставка д-р Мирослав Найденов и народният представител от ПП ГЕРБ-Сливен и председател на Парламентарната комисия по земеделие и гори Десислава Танева откриха Международната селскостопанска изложба „АГРА 2013”Форумът се провежда от днес до 9 март в

Международния Пловдивски панаир.

В изложението участват над 400 фирми от 20 страни. Те представят широка гама от технологии, машини и инвентар за земеделието и животновъдството, семена и посадъчен материал, средства за растителна защита, опаковки и опаковъчна техника, финансови и консултантски услуги, софтуер за агробизнеса, научни разработки за селското стопанство.

Рекорден брой иновации – общо 62, от които 17 световни и 7 европейски,ще бъдат показани на деловия форум от 5 до 9 март в Международен панаир Пловдив.

Основният акцент на „Агра 2013“ е българското животновъдство. Наред с най-добрите наши породи, ще бъдат демонстрирани и много новости за оборудване на фермите и отглеждане на животните. Сред световните иновации в бранша са системите за откриване на разгоненост и тестовете за ранна бременност при кравите, първият четириканален доилен апарат.

Отново ще се проведе специализираната изложба „БиоАгра“.

снимка : МЗХ
 
 

Copyright © 2008-2024 ПП ГЕРБ - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев