Тополчане подкрепя ГЕРБ и Десислава Танева

ГЕРБ в Тополчане
04.07.2009 / 10:27

С много гордост и обич посрещнаха в родното Тополчане Десислава Танева, водач на листата на ПП ГЕРБ и мажоритарен кандидат за област Сливен. Тя и кандидат-депутатите от листата на ГЕРБ Сливен Диан Червенкондев, Юлиана Колева, Галя Ченкова, Здравко Костадинов, Бисерка Василева и д-р Димитър Павлов се срещнаха с жителите на Тополчане снощи.

Преди срещата, която се проведе на площада пред читалище „Д-р Петър Берон”, кандидатите запалиха свещичка в храм „Свети Димитър” в селото. Водосвет за успех на изборите и на бъдещите начинания на партията отслужи отец Димитър. Той благослови присъстващите в храма и пожела успех и Божията помощ във всички добронамерени дела, които бъдещите народни избраници ще предприемат в полза на държавата и на хората. Отец Димитър дари икона с образа на Света Богородица лично на Десислава Танева, като я посъветва да бъде силна и да вярва в доброто.

„Радвам се, че партия ГЕРБ събра този екип от работещи, можещи и знаещи хора, представи колегите си от листата Десислава Танева. Горда съм, че екипът, който водя в родното си село е точно този.

България е изправена пред много важен избор на 5 юли. Въпросът не е в това коя партия какви проценти ще вземе, а дали България ще избере по собствена воля народните си избраници или ще даде шанс на етническия платен вот да решава бъдещето ни.” Тя призова хората да гласуват непременно в изборния ден, като заложат на номер три в интегралната бюлетина за пропорционална листа и мажоритарен кандидат.

Още снимки от новината

Водосвет в храма на Тополчане
Отец Димитър подарява икона на Света Богородица на Деси Танева
Ансамбъл Браво в Тополчане

 

 
 

Copyright © 2008-2024 ПП ГЕРБ - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев