Цветан Цветанов: С над 55 хиляди подписа, ГЕРБ се регистрира в изборите

---
19.03.2013 / 11:27

Регистрираме ПП ГЕРБ в изборите с над 55 хиляди подписа. Това каза председателят на Националния предизборен щаб и заместник-председател на партията ПП ГЕРБ Цветан Цветанов след регистрация на партията. Той бе придружаван от Искра Фидосова и административният секретар Цветомир Паунов. Цветанов благодари на младежите от ГЕРБ за тяхната инициатива и заяви, че с хора като тях страната ни ще въври напред.

 

,,Костов, Станишев, Сакскобурготски и ДПС са се явявали на избори без да правят кадрови промени в администрацията‘‘, коментира заместник – председателят на партията. Той бе категоричен, че сега тези формации търсят оправдание, защото нямат какво да предложат на избирателите. ,,Станимир Флоров е назначен за директор на ГДБОП от януари 2009 г. лично от министър Михаил Миков. Докато бях министър на вътрешните работех с екипа, който реално беше назначен от предшественика ми, защото съм се ръководил само и единствено от професионализма на хората”. Това каза Цветанов по повод на нападките на опозицията, че в МВР продължават да работят хора близки до него. Председателят на Националния предизборния щаб заяви, че Сергей Станишев се чуди как да изнесе дебата и проблемите от неговата политическа формация.

 

По повод на обвиненията към председателят на ,,Информационно обслужване‘‘ проф. Константинов, Цветан Цветанов коментира, че той е доказан експерт и прави избори от 23 г. Станишев да каже, как и с какви критерии беше определен предишния шеф на ИО Азер Меликов и не беше ли това опит да се манипулират изборите през 2009 година, добави заместник-председателят на ГЕРБ.

 

,,Ще разгледаме всички номинации по области и след консултации с експерти ще решим каква да бъде подредбата в листите‘‘, заяви Цветанов.

 

В неделя ГЕРБ ще представи Националния предизборен щаб и слогана в предизборна кампания.

 
 

Copyright © 2008-2024 ПП ГЕРБ - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев