Срещи на ГЕРБ-Сливен в Бяла паланка и Шивачево

---
08.05.2013 / 11:42

Кандидатите за народни представители от листата на ПП ГЕРБ-Сливен д-р Димитър Павлов, д-р Тодор Бакалов и Даниела Павлова се срещнаха с жителите на село Бяла паланка и град Шивачево.

Д-р Димитър Павлов представи листата с кандидатите за народни представители. „Това е единствената листа в Сливен, в която няма парашутисти. В нея са включени местни хора. Листа, в която общинските структури са номинирали кандидатите си и не е имало намеса от централното ръководство”, каза д-р Павлов. Той подчерта, че народните представители от ГЕРБ-Сливен в 41-то НС са хора с авторитет в своята област и са работили в интерес на гражданите по време на целия мандат. Д-р Павлов акцентира върху активната дейност на Десислава Танева като председател на Парламентарната комисия по земеделие и гори и големия й принос за реализацията на редица проекти за област Сливен. Той припомни, че благодарение на нейните усилия беше извършен исторически ремонт на пътя Твърдица-Елена, построени са две нови отделения за сливенската болница, ремонтирани са други отделения и е закупена високотехнологична апаратура за диагностика на онкологични заболявания. Отново благодарение на Десислава Танева се разкри филиал в Сливен на Медицинския университет-Варна за обучение на медицински сестри и акушерки, беше запазена Военна болница-Сливен, както и болничната помощ в Котел.

„През последните три години и половина видях, че нещата се наричат с истинските им имена, започна да се върши нещо в тази държава, започна да се гради. Точно това ме накара да вляза в редиците на досега управляващата партия ГЕРБ. Партията, която не дели хората на етноси. Всички сме един народ, граждани на тази държава. Формулата на успеха е работещата икономика, от която идват работа и по-високи доходи”, каза д-р Тодор Бакалов.

Присъстващите на предизборната среща в село Бяла паланка изразиха положително отношение към избора на кандидати за народни представители от ГЕРБ и своята подкрепа за изборите на 12 май. Беше изказано мнение, че единствено партия ГЕРБ е показала истинско уважение към хората от турския етнос, а лидерът Бойко Борисов работи много за развитието на България и за три години и половина е направил повече, отколкото всички останали през последните 20 години.

В град Шивачево към кандидатите за народни представители от ПП ГЕРБ се присъедини и Станка Златева. Тя бе посрещната от своите почитатели, които искаха автографи и снимки със световната шампионка. На площада пред читалището бяха представени кандидатите за народни представители от листата на ГЕРБ, след което се проведе концерт с участието на фолклорната група към читалището.

 

Още снимки от новината

---

 

 
 

Copyright © 2008-2024 ПП ГЕРБ - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев