Десислава Танева - добър управленец, според Бойко Борисов

Десислава Танева
14.08.2013 / 11:48

Народният представител и областен координатор на ГЕРБ - Сливен, Десислава Танева е сред лицата, на които Бойко Борисов държи. Според него Танева е добър управленец и е един от двигателите на партията.

 

„Когато говорим за кмета на София - Фандъкова, когато говорим за кмета на Бургас - Митко Николов, когато говорим за кмета на Стара Загора - Живко Тодоров, мога да изброя още сигурно десет такива успешни кметове. Когато говорим за Томислав Дончев, за Лили Павлова, за Влади Горанов, за Ивелина Василева, за Делян Добрев, за двете ни Десислави - от Сливен и от Русе - това са хора, които са били в управлението. Изброих на първо четене над 20 души. Сигурно съм пропуснал някои - дано не обидя някого, или дано не се направи извод, че с пропускането на някой, съм създал проблем. Депутати вече втори мандат, които се наложиха, като стожери в парламента, изключително подготвени, като Менда Стоянова, Димитър Главчев, Краси Велчев, Цецка Цачева, мога да изброявам сигурно и други. Виждате, че ще се съберат 40, 50 души; като прибавим евродепутатите, изключително стойностни хора, като Андрей Ковачев, Мария Неделчева, Владо Уручев... Виждате, че ГЕРБ като партия, не е Искра Фидосова, което искат да ни го вменят като вина. Аз съм убеден, че ще дойде ден, когато обирите, кражбите, отвличанията и всичко това, което става на улицата, ще накара хората да преосмислят част от отношението си и към Цветанов", каза Бойко Борисов.

По думите му - всичко това е залог, че в бъдеще ГЕРБ има действително качествени хора, на които партията да се опре.

„Сигурно няма да е твърде далече и времето, в което тези момчета и момичета ще наберат скорост; ще придобият и лидерски качества. Сега ние сме съсредоточени върху това - как да работим в местната власт, как да се подготвим така, че при следващо управление, да не допуснем тези грешки, които сме допускали. Особено в областта на икономиката и енергетиката, вече знаем къде сме грешили, знаем как да го поправим. Що се касае до инфраструктурните проекти, ние доказахме, че можем да усвояваме европейски фондове и да ги слагаме там, където българите всеки ден в момента ползват благините на европейската солидарност", коментира Бойко Борисов.

/Вагабонтъ/

 
 

Copyright © 2008-2024 ПП ГЕРБ - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев