Трето място за сливенския отбор в състезанието по ориентиране

---
19.08.2013 / 17:00

Народният представител от ПП ГЕРБ-Сливен Десислава Танева връчи наградите на победители в Националното състезание по ориентиране, което се проведе от 16 до 18 август в района на селата Нейково и Катунище. На закриването в неделя присъства и Европейският вицешампион по ориентиране при мъжете от 2012 г. Кирил Николов, който направи уникално планинско изкачване - за 1 денонощие покори Ботев, Вихрен, Мусала, Руен и Черни връх. Кирил Николов също се включи в награждаването.

Първите два дни от надпреварата бяха за купа „Сливен”. Победители в отборното класиране са „Озана” - Габрово, втори са „Диана” - Ямбол, а на трето място – „Вариант 5”- Търговище. Третият ден на състезанието беше в памет на Дилян Ибришимов за купа „Ямбол”. На първо място отново спечели отбор „Озана” - Габрово, втори – „Вариант 5” – Търговище, а на трето – сливенският отбор „Сините камъни”.

В състезанието се включиха над 400 участници от страната и чужбина. То се организира от клубовете по ориентиране - "Сини Камъни"-Сливен и "Диана"-Ямбол, със съдействието на Българска Федерация по Ориентиране, община Сливен, Община Ямбол, Туристическо дружество „Сините камъни”. Областната структура на ПП ГЕРБ-Сливен също се включи в организацията и осигури необходими за провеждането на състезанието консумативи.

Още снимки от новината

---
---

 

 
 

Copyright © 2008-2024 ПП ГЕРБ - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев