Галя Захариева: От оставката на Мая Манолова ще спечели парламентът

Галя Захариева
06.12.2013 / 13:18

От оставката на Мая Манолова ще спечели рейтингът на парламента. Това каза депутатът от ГЕРБ Галя Захариева в дебатите по исканото от ГЕРБ предсрочно отстраняване на зам.-председателя на парламента Мая Манолова, предаде репортер на Агенция "Фокус". "От 21 май 2013 г ежедневно ставаме свидетели на грубо погазване на нормите на парламентаризма. Това се прави от различни колеги. Ако за някои народът е казал - "Прости им Боже, те толкова могат. То за други, които са избрани за първи сред равни, за председател и за зам.-председател, не бива да се прощава", каза Галя Захариева. Според нея, Манолова не умее да прилага основни етични норми в комуникацията си с колегите, използва менторски тон, избирателно прилага правилника.

"Позволихте в българския парламента да се гаврят с мъката на една майка, в момент, в който защитаваше кауза на семейства, които са загубили деца във войната по пътищата", посочи депутатът.

"Оставете ръководенето на Народното събрание на по-умерени и по-емоционално владеещи се ваши колеги. От това ще спечелите вие, ще спечели и рейтингът на българския парламент", каза още тя.

 
 

Copyright © 2008-2024 ПП ГЕРБ - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев