Цветан Цветанов: ГЕРБ е жива и продължава да бъде първа политическа сила

---
21.12.2013 / 13:18

Това, че ГЕРБ продължава да открива офиси и информационни центрове, като този, показва, че партията е жива и продължава да бъде първа политическа сила. Това заяви заместник-председателят на ПП ГЕРБ Цветан Цветанов, по време на откриването на новия европейски информационен офис на евродепутата от ГЕРБ/ЕНП Моника Панайотова. „Уверен съм, че на изборите за Европейски парламент отново ще имаме най-много евродепутати и дори ще увеличим броя на представителите на ГЕРБ в ЕП. Благодаря на Моника Панайотова за това, което прави за младите хора в България. Благодарение на усилията на евродепутатите ни, ГЕРБ е уважаван партньор в Европейския парламент“, категоричен бе Цветанов. Той благодари на Моника Панайотова, което е и председател на МГЕРБ, за младежката академия, която организира по два пъти в годината, и която дава възможност на стотици младежи от ГЕРБ да се обучават и да развиват знанията си. „Чрез националните политики, които провеждаме, трябва да популяризираме и европейските политики. Изборите ще са изключително важни, защото на тях ще можем да затвърдим европейските идеи в България и да се противопоставим на антиевропейските настроения, които набират скорост“, посочи зам.-председателят на ГЕРБ. Цветанов пожела на младите хора да бъдат активни и благодари на младежите от ГЕРБ за това, че чрез техните усилия партията винаги се регистрира първа за всички избори.

 

„Фактът, че сме заедно, е показателен, за това че ГЕРБ е силен и стабилен. Важно е, че ГЕРБ изпълни обещанията си от евроизборите през 2009 г.“, заяви Моника Панайотова. По думите й, в новооткрития европейски информационен център българските граждани ще могат както да се запознават с дейността на евродепутатите от ГЕРБ/ЕНП в Европейския парламент, така и да дават предложения за политики, които да бъдат прилагани и развивани на европейско ниво.

 

По време на церемонията по откриването административният секретар на ГЕРБ и областен координатор на ГЕРБ-София Цветомир Паунов подчерта, че офисът ще се ползва както от МГЕРБ, така и от софийската структура на партията. „Пожелавам на всички членове и симпатизанти на ГЕРБ, този офис да бъде едно от местата, на които ще празнуваме победата на евроизборите, а защо не и на дългоочакваните предсрочни парламентарни избори“, подчерта Цветомир Паунов.

 

Новооткритият европейски информационен център на Моника Панайотова се намира на бул. „Васил Левски“ 28 в София.

 
 

Copyright © 2008-2024 ПП ГЕРБ - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев