Рибен фест в Твърдица

---
21.12.2013 / 20:10

Община Твърдица организира Рибен фест на 21 декември. Инициативата се провежда в рамките на проект, спечелен от общинската администрация по Оперативна програма за развитие на сектор „Рибарство”, съфинансирана от Европейския фонд за рибарство и Държавния бюджет на Република България. Тя има за цел да популяризира консумацията на риба и рибни продукти като балансирана и здравословна храна, а едновременно с това и община Твърдица като нова и атрактивна туристическа дестинация.

 

Във феста участваха самодейци от НЧ „Св. Св. Кирил и Методий”, Галиана Арсова, дует „Шик”, Ева, Калинка Вълчева, Славчо Пеев и Димитър Туджаров– Шкумбата. Организаторите бяха подготвили много изненади и игри.

 

Публиката отговаряше на въпроси, свързани с рибарството, а някои от присъстващите се включиха в надпревара да улавят плуващи в шадравана шарани. Победителят спечели голямата награда - надуваема рибарска лодка. Официални гости на събитието бяха народният представител от ГЕРБ-Сливен Десислава Танева и координаторът на структурите на партията Марин Кавръков.

Още снимки от новината

---
---
---
---
---
---
---

 

 
 

Copyright © 2008-2024 ПП ГЕРБ - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев