Позиция на ГЕРБ относно изявления на представители на ДПС

---
13.01.2014 / 14:46

По повод днешните изявления на високопоставени хора от ДПС, че „съвсем скоро хората ще разберат още неща за ГЕРБ“ от ПП ГЕРБ за пореден път питаме всички компетентни органи от къде ДПС разполагат с подобна информация. Изказванията на Йордан Цонев от днес категорично повтарят изявленията на председателя на ДПС Лютви Местан, които преди няколко седмици също заяви, че предстоят да излязат още записи за ГЕРБ и Бойко Борисов. Подобно поведение и говорене доказва, че очевидно Местан и Цонев знаят нещо повече от останалите български политици и граждани.

 

Парадоксално е, че докато вървят дела за подслушвания, всеки ден от националния ефир обикновени народни представители ни плашат с предстоящи разкрития. Подобни парадокси потвърждават основателните ни съмнения, че управляващите подслушват опозицията, за да могат чрез манипулации да подготвят компромати, които да надскочат по колорит мегаскандалното дело „Галерия“, което е емблемата на управлението на Тройната коалиция.

 

От къде висшето ръководство на ДПС знае за предстоящи неща, които ще излизат за ГЕРБ? С какви данни разполагат Местан и Цонев, за да говорят подобни неща по медиите? От къде имат тази информация, за която предричат? ДАНС или други служби информират ли предварително ръководството на ДПС за различни акции и разработки? Изтича ли информация от българските служби към лидерите на ДПС?

За да получи българското обществото отговори на всички тези въпроси, както и на въпроса кой предупреди ДПС за Христо Бисеров и за един ден той се превърна от зам.-председателя на ДПС и зам.-председателя на парламента в гражданина Бисеров, от ГЕРБ настояваме прокуратурата и всички компетентни институции да разпитат Лютви Местан и Йордан Цонев от къде разполагат с информацията, за която говорят. След като институциите не се самосезират, ние ги сезираме да разследват дали до лидерите на ДПС изтича нерегламентирано класифицирана или секретна информация от българските службите.

 

 
 

Copyright © 2008-2024 ПП ГЕРБ - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев