ГЕРБ-Сливен избра делегати за Конгреса на ПП ГЕРБ през февруари

---
27.01.2014 / 20:46

Изборно общинско делегатско събрание на ПП ГЕРБ - Сливен се проведе на 27 януари. Бяха предложени десет човека за делегати на конгреса на партията, който ще се проведе на 16 февруари. По устав областният координатор - Десислава Танева и общинският председател - Здравко Костадинов - са делегати по право.

 

На събранието присъства народният представител Десислава Танева. Тя направи анализ на политическата ситуация в страната, очерта приоритетите на партията за тази година, а председателят на Групата общински съветници от ГЕРБ Димитър Митев представи основните позиции по местни въпроси. Според Десислава Танева се очакват предсрочни избори заради безпрецедентното неодобрение на правителството от обществото през новата история на България, международната изолация на страната ни и неспособността на управляващите да управляват в полза на обществото. По думите й сме свидетели на брутално упражняване на властта, на контрол на медийната среда и поръчкова законодателна дейност, обслужваща определени кръгове. Танева остро разкритикува някои действия на управляващите, сред които обявеният курс за реиндустриализация, определени политики в земеделието и липсата на дългосрочна стратегия за развитие на страната.

 

"Независимо от репресията, на която сме подложени, ние се запазихме като структура и партия. Радвам се, че експертите, назначени на ръководни позиции в държавната администрация по време на мандата на ГЕРБ, показаха много по-добри резултати от предшествениците си от старата Тройна коалиция, както и от сега управляващите", каза Танева. Това ясно показва, че и "опорната точка" на БСП за дългата им експертна скамейка е поредния мит и голяма лъжа, допълни тя.

Делегатски изборни събрания се проведоха и в останалите общински партийни организации в област Сливен.

Още снимки от новината

---
---

 

 
 

Copyright © 2008-2024 ПП ГЕРБ - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев