Бойко Борисов: Скандалът с Моника Станишева е отекнал силно в Европа, ако се съди по липсата на Мартин Шулц на конгреса на БСП

---
08.02.2014 / 23:21

Явно скандалът с взетите и върнатите пари от Моника Станишева е отекнал силно в Европа, ако се съди по липсата на Мартин Шулц на конгреса на БСП и чуждите гости. Това написа в профила си във „Фейсбук“ председателят на ПП ГЕРБ Бойко Борисов. Според него, буреносните облаци над главата на Станишев се сгъстяват. „Вместо БСП да се занимава със социалните проблеми на хората, провеждат 48-ми конгрес подред, който на практика признава истината за всички ужасни неща, които са извършили комунистите. Видно е, от този конгрес абсолютно неадекватно бившите комунисти гледат на случващото се в България през червени очила. Очевидно тези хора живеят в някакъв паралелен свят. Видно е също, че ГЕРБ е единственият им противник и не случайно на собствения си конгрес говорят само за нас като алтернатива. Това е голям атестат за нас“, категоричен е Борисов. По думите му Столетницата е панически уплашена и вижда като конкурент единствено Гражданите за европейско развитие на България. „Няма как да се удивляват на това, че най-големият им успех е, че са устояли на улицата, на демократично протестиращите хора. В демокрацията, когато хората не те искат, се отива на избори, за да се види на кого искат да поверят управлението на държавата“, посочва председателят на ГЕРБ.

 

„Смешно е да гледаме отстрани как тези хора по най-безсрамен начин си приписват нашите заслуги за свършеното в социалната сфера. Сега те залъгаха възрастните хора с 3-4 лева, а ние от първия ден на нашето управление плащахме повече от 4 милиарда за увеличените от предходната Тройна коалиция пенсии. Думите на Стефан Данаилов от днес затвърждават всички предизборни лъжи на БСП – за АЕЦ ”Белене”, за плоския данък, за магистрала “Хемус”, за тютюнопушенето и още куп неизпълнени обещания. Безумните приказки на Чобанов за „правилното разпределение на средствата за общините“ е подигравка с хората в цялата страна. Това беше ясно заявено и на вчерашната среща на кметовете от ГЕРБ, чиито общини представляват над 60% от българските граждани и формират 80% от Брутния вътрешен продукт на България“, припомня Бойко Борисов.

 

Председателят на ГЕРБ подчертава, че целувката на БСП с ДПС за пореден път показва, че тази партия няма никакви принципи. „Не знам как да нарека тези хора, които извършиха Възродителния процес, а сега и двете партии се подлагат на тези унизителни целувки“, заявява Бойко Борисов във „Фейсбук“.

 
 

Copyright © 2008-2024 ПП ГЕРБ - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев