Десислава Танева – член на Контролната комисия на ПП ГЕРБ

---
17.02.2014 / 15:05

Областният координатор на ГЕРБ-Сливен и народен представител Десислава Танева беше преизбрана за член на Контролната комисия на партията по време на Редовното отчетно-изборно делегатско национално събрание на ПП ГЕРБ, което се проведе на 16 февруари. Танева направи отчет за дейността на комисията за миналата година. Делегатите на форума от сливенска област бяха 24. От Сливен – 9, Нова Загора – 7 и по 4 от Котели Твърдица. Сред тях - народните представители Десислава Танева и Галя Захариева, общинските председатели на партията в Сливен, Нова Загора, Котел и Твърдица – Здравко Костадинов, Сергей Радилов, Коста Каранашев и Петко Борисов, кметът на Нова Загора Николай Грозев, избраните на общинските събрания делегати, общински съветници от ГЕРБ и гости, сред които кметът на Твърдица Атанас Атанасов.

 

Конференцията стартира с видео материал с всички знакови моменти от създаването на партията до сега. Цветан Цветанов, Йорданка Фандъкова и кметът на Бургас Димитър Николов бяха избрани за заместник-председатели на ГЕРБ.

За членове на Изпълнителната комисия бяха избрани Цецка Цачева, Томислав Дончев, Румяна Бъчварова, Менда Стоянова, Красимир Велчев, Живко Тодоров, Пламен Нунев, Бойко Борисов и заместниците му.

 

Председателят на ЕНП Жозеф Дол присъства на конференцията и обяви, че ЕНП се нуждае от ГЕРБ. Той припомни плюсовете на управлението на партията и подчерта, че сега състоянието на държавата е много тревожно без ГЕРБ. „Аз съм тук, защото център-дясното ще победи”, каза Жозеф Дол.

Още снимки от новината

---
---

 

 
 

Copyright © 2008-2024 ПП ГЕРБ - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев