ГЕРБ-Сливен с приятни изненади за дамите на 8-ми март

---
08.03.2014 / 17:06

Областната организация на ПП ГЕРБ-Сливен отбеляза празника на жената 8-ми март с редица инициативи. В Сливен представители на младежката организация подариха над 500 лалета на жените, които на днешния ден са на работа в магазините по главната улица и на дамите, които срещаха по ларгото с пожелания за хубав празник и много здраве.

 

По инициатива на МГЕРБ-Котел и Ромската младежка организация беше осигурен професионален фотограф, който направи снимки на децата от детските градини в Котел, Мокрен и Падарево за майките им по случай 8-ми март. На специално организирани тържества за празника малчуганите изненадаха своите майки като им подариха снимките. Те пяха песни и рецитираха стихчета за 8-ми март. „Подобна инициатива се прави за първи път в Котел. Майките не знаеха и бяха много приятно изненадани от милия подарък”, каза председателят на младежката организация на ГЕРБ-Котел Юлиян Парушев. Той връчи снимките на децата заедно с председателя на ромската младежка организация Георги Хубов и координатора на структурите на ГЕРБ Марин Кавръков.

 

Над 500 карамфила осигури общинската организация на ГЕРБ в Твърдица. Цветята бяха подарявани на жените във всички пенсионерски клубове в общината, които са 15 на брой. Дамите, които минаваха по улиците на Твърдица, също получиха цвете. В инициативата се включиха общинският председател на партията Петко Борисов, членове на ръководството Йорданка Гаджева, Жана Иванова, Радостина Бакалова, Айше Мехмедова, Валентин Лазаров и кметове на населени места.

 

Народните представители Десислава Танева и Галя Захариева отправиха своите поздравления и пожелания за красив празник на жените - по повод 8-ми март.

Още снимки от новината

---
---
---
---
---
---
---
---
---
---
---
---
---
---
---
---
---
---
---
---
---
---
---
---
---
---
---
---
---
---
---
---
---
---

 

 
 

Copyright © 2008-2024 ПП ГЕРБ - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев