Избраха Мария Григорова от ГЕРБ за председател на Общински съвет-Сливен

---
27.03.2014 / 11:20

Общинският съветник от ГЕРБ Мария Григорова беше избрана за председател на Общински съвет – Сливен по време на редовно заседание на местния парламент днес. Тя получи подкрепата на 21 общински съветници. За другия кандидат за председателското място – Мариета Петкова от БСП гласуваха 11 души.

Резултатите обяви председателят на комисията по избора Иван Благоев. Протоколът е подписан единодушно от всички членове на комисията. Общият брой на общинските съветници е 41. Гласуваха 40 от тях. Броят на действителните бюлетини е 32, недействителните са 8.

 

Мария Григорова получи букет цветя от своите колеги от ГЕРБ. От своя страна тя заяви от трибуната, че ще работи с всички общински съветници, ще се съобразява с правилника за работа в ОС и законите на страната.

Председателят на Групата общински съветници от ГЕРБ Димитър Митев при представянето на кандидатурата на Григорова подчерта, че тя вече е била два пъти председател на общинския съвет, изпълнявала е функциите на председател и като адвокат познава много добре нормативната уредба. Припомням, че от лятото на 2012 г. Общинският съвет в Сливен е без председател и на всеки три месеца длъжността се изпълняваше на ротационен принцип от трима съветници, сред които Мария Григорова.

Още снимки от новината

---

 

 
 

Copyright © 2008-2024 ПП ГЕРБ - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев