Откриха нова спортна площадка в село Коньово

---
31.03.2014 / 09:29

Народният представител от ГЕРБ-Сливен Галя Захариева присъства на откриването на спортна площадка в село Коньово. Новоизграденото съоръжение е реализирано изцяло с финансови средства на общината и представлява футболно игрище за колективен спорт с настилка от изкуствена трева с размери 30 м. дължина и 18 м. широчина.

 

Площадката, която се намира в двора на ОУ „Св. св. Кирил и Методий”, откри кметът на Община Нова Загора Николай Грозев. Присъстваха още Светла Стоянова – заместник-кмет на Община Нова Загора, общински съветници и кметове на населени места в общината.

Кметът на село Коньово Георги Димитров благодари на ръководството на общината за новия спортен терен, където ще си дават среща всички поколения, обичащи футбола, от децата до ветераните. Николай Грозев гарантира, че със своя екип ще продължи да инвестира в нови спортни съоръжения в цялата община, за да може децата да играят и тренират при най-добрите и безопасни условия.

Откриването на новия спортен терен постави началото и на първия от поредицата футболни турнири в малките населени места, организирани от Община Нова Загора. В него се включиха десет отбора от селата Асеновец, Каменово, Кортен, Млекарево, Новоселец, Омарчево, Полско Пъдарево, Съдиево и домакините от Коньово.

Победител в турнира стана отборът на село Омарчево, а втори и трети съответно тимовете на Полско Пъдарево и Кортен. Те бяха наградени с купи и грамоти от кмета Георги Димитров.

 

„За мен бе огромно удоволствие да бъда отново заедно с екипа, с който започнахме множество инициативи и промени. Щастлива съм от факта, че много от проблемите на хората, които срещахме по пътя на своето управление, днес вече са разрешени и много от обещанията, които бяха дадени, вече са факт и са изпълнени. Най-добрият критерий, за да бъде определено едно управление като успешно, е отношението на хората. С всеки изминал ден срещаме Вашето все по-голямо одобрение за случващите се новости в града и общината. Една от тези новости е спортната площадка в с. Коньово. Селото е с многогодишни традиции във футбола, за което заслужено получи своето ново кътче, на което да израснат нови спортни таланти, каза Галя Захариева.

Още снимки от новината

---
---
---
---
---
---
---
---
---
---
---

 

 
 

Copyright © 2008-2024 ПП ГЕРБ - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев