МГЕРБ-Сливен вече има клуб в квартал „Речица”

---
10.05.2014 / 23:55

Клуб на младежката организация на ГЕРБ в Сливен беше създаден в квартал „Речица”. За председател единодушно беше избран Никола Андонов, а организационен секретар е Димитър Котов.

Областният координатор на МГЕРБ-Сливен Весела Качарова запозна присъстващите с функциите на младежката организация на партията, дейността на областната структура и проектите, по които работи. Тя отговаря на въпроси, свързани с визията и политиките по отношение на младите хора в България и начините те да бъдат мотивирани да останат в родината си.

 

На събранието присъства общинският съветник Димитър Батаков. Той поздрави младежите за решението да имат свой клуб в кв. „Речица” и се надява с общи усилия да реализират добри идеи за развитието на квартала. Димитър Батаков увери младежите, че ще подкрепя всяко креативно начинание и ще съдейства за реализирането проекти в полза на младите хора. Младежкият клуб в „Речица” вече проведе първата си инициатива. На 9 и 10 май младежите направиха сериозно освежаване на парка в центъра на квартала и окосяване на тревата с материалната подкрепа на Димитър Батаков. Те боядисаха бордюрите в парка и на паркинга до него, както и по улицата до къщата на Федерацията на културно-просветните дружества на каракачаните, която се намира в непосредствена близост до парка.

Първото събрание след създаването на клуба, ще се проведе следващата седмица.

Още снимки от новината

---
---
---
---
---
---
---
---
---

 

 
 

Copyright © 2008-2024 ПП ГЕРБ - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев