В Сливен се провеждат финалите по лека атлетика за ученици от 8-10 клас

---
17.05.2014 / 12:23

Народният представител от ГЕРБ-Сливен Десислава Танева даде старт на републиканските финали по лека атлетика от програмата на "Ученически игри '14” в групите на 8-10 клас, които се провеждат на стадион „Хаджи Димитър”. Тя приветства избора на младежите да се занимават със спорт и пожела успехи в надпреварата. Народният представител поздрави и треньорите на състезателите за упоритата работа и резултатите на техните възпитаници.

На откриването присъства Красимир Кръстев – зам.-председател на Българската асоциация спорт за учащи. Той увери, че Сливен ще продължава да полага усилия за развитието на ученическия спорт и за осигуряване на най-добрите условия на състезателите.

На 17 и 18 май над 180 участници от 20 отбора в страната ще премерят сили в дисциплините 100 метра, скок на дължина, скок на височина, тласкане на гюле, 200м, 400м , 800 и 1500 метра. Сливен се представя от ПМГ „Добри Чинтулов”

Състезанията се организират от Министерството на младежта и спорта, Министерството на образованието и науката и Българската асоциация спорт за учащи.

Още снимки от новината

---
---
---
---
---
---

 

 
 

Copyright © 2008-2024 ПП ГЕРБ - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев