Сливен представя изложба “Визията на ГЕРБ за Европа и България”

---
18.05.2014 / 14:32

Изложба “Визията на ГЕРБ за Европа и България” е разположена на площада пред сградата на НТС в Сливен. В нея чрез фотоси са представени успехите на партията и на досегашните представители на ГЕРБ в Европейския парламент, както и резултатите от работата на настоящите кандидати за депутати в Европейския парламент.

 

Народният представител и областен председател на партията в Сливен Десислава Танева, членове на ръководството и общински съветници се срещат с граждани пред разположена до изложбата шатра. Те отговарят на въпроси за кандидатите за евродепутати от ГЕРБ и визията на партията за европейското развитие на България. Представители на младежката организация предлагат предизборни материали, а посетители на изложбата подреждат пъзел с картата на Европейския съюз.

Изложбата ще бъде разположена до 20 часа днес. Утре, на същото място от 18:30 часа, ПП ГЕРБ ще проведе основното си предизборно мероприятие в град Сливен. В изградена предизборна шатра на площад „НТС“ в града заместник-председателят на ГЕРБ и председател на Националния предизборен щаб на партията Цветан Цветанов, кандидатите за евродепутати Андрей Ковачев, Мария Габриел и Ева Паунова ще представят пред гражданите основните приоритети в работата на кандидатите на ГЕРБ за членове на Европейския парламент.

Още снимки от новината

---
---
---
---
---
---
---
---
---
---
---
---
---
---
---
---
---
---

 

 
 

Copyright © 2008-2024 ПП ГЕРБ - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев