Кандидатът за евродепутат от ГЕРБ Мария Габриел: Призовавам за висока избирателна активност на 25 май

---
19.05.2014 / 17:30

Призовавам за подкрепа на 25 май и за висока избирателна активност. Това е най-голямото ни предизвикателство. Само чрез висока избирателна активност ще избегнем контролирания вот и само така няма да бъдат предопределени изборните резултати. Това каза кандидатът за евродепутат от ПП ГЕРБ Мария Габриел пред жителите на град Твърдица. „Високата избирателна активност ще означава, че изпращаме силни послания, затова каква държава искаме да имаме - държава, която се управлява по ясни критерии, която се управлява на принципа на доверието и в диалог. Държава, в която няма страх от политически уволнения, а всеки може да изрази своето мнение”, подчерта още Габриел.

 

Мария Габриел беше категорична, че чрез вота си гражданите могат да изпратят силно послание какъв искат да е Европейския съюз. „ Европейския съюз трябва да бъде с общоевропейски политики. Само обща енергийна политика ще позволи страни като България да имат енергийна независимост. Искаме Европейски съюз, който да стои силно на международната сцена, но и ЕС, който да се грижи за гражданите. Това може да стане основно с работеща икономика и стабилност. Искаме растеж и работни места, но устойчиви работни места, а не да разчитаме само на социални помощи и на дългове, които децата ни ще изплащат. Искаме стабилна икономика, но затова трябват производство и да се развиват малкия и среден бизнес. В образованието трябва да има кадри, които да отговарят на пазара на труда. Когато има производство, ще има пари за социални разходи и за здравеопазване“, посочи кандидатът за евродепутат. Мария Габриел заяви, че иска подкрепа, за да направят българите така, че страната ни да се развива на стабилна основа. „Това са избори за нашето бъдеще, за бъдещето на нашите деца, а това е бъдеще единствено и само в Европа”, подчерта Мария Габриел.

 

Народният представител Десислава Танева също призова да се гласува на 25 май. Тя бе категорична, че на тези избори е много важно партията да затвърди позицията си на водеща политическа сила. „Томислав Дончев се ползва с огромно доверие от Брюксел. По времето му като министър от мандата на ГЕРБ няма спрени евросредства и сигнали за злоупотреби. Мария Габриел свърши най-много конкретна работа за страната си като евродепутат и особено в земеделието. За първи път български евродепутат постави на дебат проблемите на пчеларите. Благодарение на активната й дейност отпаднаха визите за Обединените арабски емирства”, каза в заключение Танева.

 

Още снимки от новината

---
---
---
---
---
---

 

 
 

Copyright © 2008-2024 ПП ГЕРБ - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев