Кандидатът за евродепутат от ГЕРБ Мария Габриел: Гарантът за европейското развите на България е ГЕРБ

---
19.05.2014 / 22:48

Високата избирателна активност на 25 май ще гарантира, че нашето мнение, ценности, визия и резултати ще могат да се чуват в Европа. Това заяви в Сливен кандидатът за евродепутат от ГЕРБ Мария Габриел.

„Чрез висока избирателна активност ще кажем „да” на България единствено и само в Европа , ще кажем „да” на силен Европейски съюз. Гарантът за европейското развитие на България е партия ГЕРБ”, каза Мария Габриел.

 

Тя призова жителите на Сливен на гласуват с номер 18 в бюлетината, защото екипът на ГЕРБ е най-добрия и се отличава с ценностите, които носи всеки един от кандидатите. „Нашите ценности са европейските ценности, ценностите за демокрация, за върховенство на закона, за права на човека, за постоянен диалог с гражданите, за прозрачност и правила, които да важат за всички. Ние имаме резултати и ясна визия за това каква България искаме – България на растеж с устойчиви работни места. Страна, в която не се страхуваме да взимаме трудни решения”, допълни Мария Габриел. Тя подчерта, че ГЕРБ иска качествено образование за младите хора, силно и проспериращо земеделие и предприемачество.

 

„Като граждани на България искаме ясно да се чува нашето мнение и да виждаме резултатите от общия ни труд. Как можем да го направим ? Като гласуваме и даваме доверието си на личности, които носят отговорност. Партия ГЕРБ и Европейската народна партия са партиите на отговорното управление. Ние не трупаме дългове, които ще изплащат децата ни. Знаем, че само с общи усилия ще постигнем това, което всеки от нас мечтае – страната ни да има не само своето славно минало, но и истинско бъдеще”, Мария Габриел.

 
 

Copyright © 2008-2024 ПП ГЕРБ - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев