Цветан Цветанов: На 25 май изберете номер 18, за да може ГЕРБ да продължи да бъде силният глас в Европа

---
21.05.2014 / 16:02

Гласувайте по съвест и дайте гласа си за тези, който са направили нещо за Вас и за Вашето село. Всички ние можем да допринесем България да се развива добре когато изпратим достойните хора в Брюксел и хората, които представляват България да са излъчени от партии, които могат да носят отговорност . Това каза пред жителите на харманлийското село Бисер заместник-председателят на ПП ГЕРБ и председател на Националния предизборен щаб на партията Цветан Цветанов. Цветанов запали свещ и се помоли за здраве и успех църквата “Св.Кирил и Методий”, възстановена със средства на партията. При посещението си в село Бисер Цветан Цветанов бе придружаван от кандидата за евродепутат Владимир Уручев, от народния представител и областен координатор на ГЕРБ-Хасково Делян Добрев и от народния представител Владимир Митрушев.

 

„В неделя е важен ден за България - провеждат се евроизбори и всеки един си задава въпроса какво ще донесе това за България. Нашата молба към Вас е да упражните правото си на глас и всички да отидем и да гласуваме. Вие сте хора, които можете да направите равносметка на това какво се случи в последната една година, какво се е случило преди, знаете кой какво е направил за вас и кой е застанал пред вас, за да понесе отговорността. На 25 май изберете номер 18, за да може ГЕРБ да продължи да бъде силният глас в Европа. Сигурен съм, че никой не е дошъл да довърши това, което започнахме”, подчерта Цветан Цветанов. Зам.-председателят на ГЕРБ призова рибарите от областта да гласуват и отидат на риба следобед, защото преди обед не кълве.

 

„32 къщи бяха построени по време на управлението на ГЕРБ в село Бисер на мястото на разрушените домове от опустошителното наводнение през февруари 2012-та година. ПП ГЕРБ даде 1 милион лева от партийната си субсидия за изграждането на къщите“, припомни Делян Добрев.

 

По- късно Цветан Цветанов присъства на първа копка на проект за рехабилитация на улици в град Любимец, заедно с водача на листата ГЕРБ Томислав Дончев. Проектът, по който започва реконструкцията е подписан по времето на управлението на ГЕРБ, а ремонт на тези улици не е правен десетки години.

 
 

Copyright © 2008-2024 ПП ГЕРБ - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев