Цветан Цветанов в Кърджалийско: Българските мюсюлмани са мотивирани да гласуват за ГЕРБ

---
21.05.2014 / 17:20

ГЕРБ ще спечели предстоящия евровот, но трябва да го направи убедително, за да предизвикаме извънредни парламентарни избори. Задачата ни е първо място и 8 места в европарламента. Това каза в кърджалийските общини Черноочене и Момчилград заместник-председателят на ПП ГЕРБ и председател на Националния предизборен щаб на партията Цветан Цветанов. На срещата присъстваха кандидатите за евродепутати Владимир Уручев и Асим Адемов, както и народният представител и областен координатор на ГЕРБ-Кърджали Цвета Караянчева.

 

Цветан Цветанов бе категоричен, че кампанията е тежка, но хората по места са мотивирани да гласуват и да дадат подкрепата си за ГЕРБ, защото управляващите в момента отдалечават страната от Европа и от възможността България да усвоява повече пари от еврофондовете. „Все още нямаме подписано споразумение за новия програмен период 2014-2020 г и усвояваме пари от оперативните програми по стари проекти. Вместо да получаваме повече евросредства, правителството наля предизборно 500 млн бюджетни пари в общините, без да има ясна визия за развитие на регионите. Тези пари обслужват контролирания вот”, подчерта Цветан Цветанов. По думите му българските, избиратели признават заслугите на ГЕРБ за подобряване на инфраструктурата и това ще си проличи на 25 май.

 

Заместник-председателят на ГЕРБ заяви, че мюсюлманите у нас са смели и достойни хора, а участието на хора като Асим Адемов и Селиме Кърджалиева в евролистата на ГЕРБ опровергава мита, че ДПС има монопол върху тяхната общност. Цветанов Цветанов призова към максимална мобилизация от актива в Кърджалийско. „Управляващите хвърлят огромни ресурси, за да се задържат на власт, те са заинтересовани да има ниска избирателна активност, а нашата задача е да се противопоставим на купения вот”, подчерта Цветанов.

 
 

Copyright © 2008-2024 ПП ГЕРБ - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев