Котел нюз: С хоро на Дико Илиев завърши предизборния митинг на ГЕРБ в Сливен

---
22.05.2014 / 15:13

С хоро на Дико Илиев, дирижирано от лидера на ГЕРБ Бойко Борисов, завърши многолюдния предизборен митинг в Сливен на ПП ГЕРБ, информира сайтот Котел нюз. Сборната формация от Котел с ръководител Ангел “Златния” беше поканена на сцената от Борисов, който заяви пред множеството: “Това е нашата интеграция. Здравата работа е единственият начин да се измъкнем от блатото”

 

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов заяви в Сливен, че единственият начин страната ни да се измъкне от блатото, в което се намира, е здравата работа. „Зная, че не очаквате от мен да ви говоря по този начин, зная дори, че може да ви е неприятно, но ние не сме като другите партии. Не ви обещаваме, че Европейският съюз ще ви осигури работа, че ще ви повишим заплати. Не ви обещаваме, защото знаем, че тези обещания са неизпълними”, заяви при представянето на листата Бойко Борисов. Според него, шансът за България и българите е младите да учат, хората на средна възраст да повишават квалификацията си, да усвояваме еврофондовете. „Липсата на квалификация е основен проблем на българските работници и ако искаме да успеем в Европа, трябва да преодолеем това и още веднъж – да работим здраво”, коментира Бойко Борисов.

 

Според него, на тези избори няма как да се стигне до истински дебат. Лидерът на ГЕРБ обяви, че политически опоненти се страхуват от истински дебат, защото тогава ще стане ясно, че в навечерието на изборите си приписват чужди заслуги, откриват инфраструктурни обекти, чиито проекти са защитени и реализирани още по времето на управлението на ГЕРБ. „Ако на тези избори не сме първа политическа сила, БСП,ДПС и Атака, заедно с онези, чиито имена по площадите се спрягат за независими, а гласуват заедно с тази коалиция, България ще загуби още ценно време”, категоричен бе Борисов. Председателят на ГЕРБ заяви, че поредната проява на страхливост е обявената дата за дебат и гласуване на вота на недоверие.Борисов подчерта, че на тази политическа конюнктура предлагат екип, който иска да работи за България.

 

Валентин Русев /"Котел нюз"/

 

 

Видео:

 

 
 

Copyright © 2008-2024 ПП ГЕРБ - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев