Бойко Борисов: Бихме ги размазващо!

---
26.05.2014 / 17:10

Ние - работа, работа, работа. Другото е бокс, фехтовка, шах, каза лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов на пресконференция, предаде репортер на Агенция “Фокус”. Срещу бокс, фехтовка, шах и черен пиар - работа, работа, работа, каза Бойко Борисов.

Честитих и на Станишев, че отива в Брюксел. Пак бях толерантен, каза Бойко Борисов. Бих седнал и със Станишев, да го питам: Докога ще стоиш, да съсипваш държавата и партията си? Да направим предсрочни избори. Ако БСП започнат да правят нормални кампании, иначе какво - ние да вземем да облечем по едно трико, да сложим едни ръкавици, да се нокаутираме, да падаме, да ставаме. Какъв клип мога да направя? Този от БСП лежи и един го гали по главата "стани си легни пак, стани си легни". Тотален нокаут за БСП, мат за БСП, тежко прободени от ГЕРБ. Това са техните клипове. Последният клип на Стефан Данаилов беше траурната песен, траурното слово на Стефан Данаилов към БСП. Черно - бял, мъчно, тежко, загубил. Този клип е за сега, не преди изборите. Стефан Данаилов как ни казва, предадоха ни, унищожиха ни, каза Бойко Борисов.

 

Бихме ги размазващо, във Варна - размазващо, София - размазващо, Бургас - размазващо, Габрово... Аз ако бях на мястото на Станишев, на негово място щях да кажа: Този, който ме караше да правя такава кампания, пиара, го уволнявам, изигра ми лоша шега, за лъжите за "Белене", за лъжите за работни места, изиграха ми лоша шега. Нека да идем на предсрочни избори, дайте ми шанс да го бия още веднъж този проклетник от Банкя... Такива неща бих казал, на негово място. А не, че общинска полиция играела на изборите, това са смешни неща. Те притежават целия репресивен апарат на държавата и го използваха, каза Бойко Борисов.

Един месец ме правиха на маймуна, написаха какви неща, кокаинови крале, къде е тоз кокаин. Минаха два месеца, като ни правеха маскари всички. Горд съм, че в тези условия сме победили нашите опоненти по безспорен и категоричен начин. Така победили, че ако има капка свян Орешарски сега трябва да пише; гледайки ме да пише и да се маха оттам. Седнал е на чуждо място. Псевдоексперт, каза Бойко Борисов.

 

Изказах съжаление за Реформаторите, тях ги разсипаха... Видях вчера социолозите, на пресконференцията на БСП. Що за морал е партиен социолог да дава оценка на други партии, да си дава за неговата, откъде накъде ще дава на моята партия оценка, каза Борисов.

 
 

Copyright © 2008-2024 ПП ГЕРБ - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев