Бойко Борисов поздрави жителите на Сборище за празника на селото

---
29.05.2014 / 11:11

Председателят на ПП ГЕРБ Бойко Борисов изпрати поздравителен адрес до жителите на село Сборище по повод днешния храмов празник на селото Възнесение Христово. Поздравителният адрес бе прочетен от областния организационен секретар на ГЕРБ-Сливен Керанка Стамова по време на празничен концерт, състоял се на 28 май вечерта в читалище „Просвета 1910” –Сборище.

 

„Скъпи приятели от село Сборище, за мен е чест и удоволствие да Ви поздравя с празника. Отправям своите сърдечни пожелания за крепко здраве, берекет и благоденствие. Благодаря за топлото посрещане, за милите думи и пожелания по време на моето посещение във Вашия прекрасен край. Пазя в сърцето си скъп спомен от срещите и разговорите ни.

Изказвам своята голяма благодарност за забележителния резултат и голяма подкрепа за ГЕРБ на 25 май в Сборище. Няма да предам доверието Ви!”, пише в поздравителния адрес.

 

Гости на тържествения концерт бяха кметът на Твърдица Атанас Атанасов, зам.-кметът Петко Борисов, координаторът на структурите на ГЕРБ-Сливен Марин Кавръков, кметове на населени места, представители на институции, на бизнеса, земеделски производители и жители на селото.

„Няма по-светъл и по-радостен ден от жителите на село Сборище от деня на нашия свещен храм „Възнесение Господне”, ден в който възкръсва надеждата за здраве и добро. Благодаря на всички, които днес си дойдоха от различни краища, за да бъдат със своите близки на празника”, каза в приветствието си кметът на Сборище Злати Златев.

Своите пожелания за здраве и успехи отправи и кметът на Твърдица Атанас Атанасов.

 

В програмата бяха включени изпълнения на танцови и певчески състави от Гавраилово, Оризаре, Селиминово и Сборище. Днес Негово Високопреосвещенство Старозагорският митрополит Галактион отслужи света литургия в църквата „Възнесение Христово”, след което освети курбан за здраве. За 20 ч. е предвидено организиране на фолклорни прояви на площада в селото.

Още снимки от новината

---
---
---
---
---
---
---
---
---
---
---
---
---
---
---

 

 
 

Copyright © 2008-2024 ПП ГЕРБ - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев