Христо Котов от Сливен присъства на заседание на НИС на МГЕРБ

---
21.07.2014 / 13:06

Христо Котов, който е представител на МГЕРБ-Сливен в Националния изпълнителен съвет на младежката организация, присъства на първото заседание на новоизбрания съвет. Срещата се проведе в Стара Загора на 20 юли. На нея присъства и председателят на партията Бойко Борисов.

 

„Отново потвърждавам позицията си, че ГЕРБ е партия, даваща възможност на младите хора да се реализират. По време на управлението на ГЕРБ имаше министри на 32-33 години, а пример за местната власт е кметът на Стара Загора Живко Тодоров. Г-н Борисов изрази за пореден път подкрепата си и желанието си да се дава път на младите, да развиват възможностите и познанията си, като знаещите и можещите да бъдат в челните редици”, каза Христо Котов.

 

Според него, както членовете на НИС, така и всеки член на младежките структури по места, имат потенциал и енергия, с която да помогнат на управляващите за реализация на добри идеи за доброто развитие на страната.

На срещата бяха обсъдени предстоящи инициативи на МГЕРБ, сред които летния университет, който ще се проведе в края на август под мотото „Ние сме на ход”.

 
 

Copyright © 2008-2024 ПП ГЕРБ - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев