Рекорден брой двойки участваха в „Болярка тенис къп 2014 г.” в Сливен

част от участниците в тенис турнира "Болярка къп" 2014
09.09.2014 / 12:18

Отмина още едно от изданията на най-популярния турнир за смесени двойки „Болярка тенис къп 2014” - Сливен. Събитието се проведе за 14- ти пореден път на 6 и 7 септември и отново под патронажа на Десислава Танева – Областен координатор на ГЕРБ и водач на листата за предстоящите парламентарни избори.

Тази година смелостта да участват и да се борят за титлата имаха рекорден брой двойки от цялата страна – 80, с 24 повече от миналата година.

 

Участниците бяха разпределени в 16 групи по 5 човека, като първите двама, излъчвани като победители от всяка група, продължаваха участието си до елиминиране.

Не липсваше и публика, която имаше удоволствието да се наслаждава на една наистина добра игра и спортсменство.

Победители в тазгодишното издание на турнира станаха семейство Мария и Станислав Савеви от София, които показаха наистина висока класа и умения, добра работа в екип и мотивация. На второ място са Богомила Колева (Сливен) и Цоло Цветков (София). Има две трети места. Поделиха си ги двойките Лили Гочева (Нова Загора) в игра с Георги Милев (Созопол) и Антоанета Маркова (Казанлък) с Добромир Иванов (Сливен). Победителите получиха купи и парични награди, а всеки от участниците - лични сувенири от „Болярка”.

 

И както всяка година спортното събитие завърши с традиционно тържество, на което Десислава Танева поздрави всички участници за достойното представяне.

 
 

Copyright © 2008-2024 ПП ГЕРБ - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев