Евродепутатът от ГЕРБ Ева Паунова откри информационен офис в Стара Загора

---
20.09.2014 / 15:32

В събота, 20-ти септември, в Стара Загора евродепутатът от ГЕРБ/ЕНП Ева Паунова откри своя първи европейски информационен офис. „Надявам се, че офисът ми не само ще предостави информация за работата на европейските институции и моята дейност в Европейския парламент, но и че той ще се превърне в един инкубатор на идеи“, заяви тя.

 

Откривайки своя офис в Стара Загора, където бившият евродепутат Илиана Иванова също е имала представителство, Ева Паунова отбеляза важността на приемствеността в работата. Тя също посочи, че ще е активна не само в региона, но и в цялата страна: „Радвам се да съм част от екипа на ГЕРБ, който залага на професионализма, на отборната игра навсякъде в България.“

Председателят на ПП ГЕРБ Бойко Борисов също наблегна на колективния подход. Той отбеляза, че „различните кръгове в партията изглеждат като тези от Олимпийските игри – те се преплитат. С това ние показваме, че ГЕРБ е не просто партия, а кауза за добро управление.“

 

Цветан Цветанов, заместник-председател на партията, допълни, че по този начин се изгражда партньорство между всички общини. Евродепутатите играят важна роля в този процес – те са „не просто чиновници на европейския съюз, а дейни политици, които работят и за регионите“.

На събитието присъстваха още Живко Тодоров, кмет на Стара Загора и координатор на ГЕРБ за старозагорска област, както и водачът на листата за Стара Загора Лиляна Иванова, водачът на листата за Сливен Десислава Танева с кандидатите Камен Костов и Силвия Мариножа , кметът на Казанлък Галина Стоянова, кметът на Раднево д-р Юлиан Илчев и кметът на Мъглиж Господин Господинов.

Първият европейски информационен офис на Ева Паунова се намира на адрес бул. Митрополит Методий Кутев 5 и ще е отворен за вас всеки делничен ден от 9 до 18 ч.

Ева Паунова е член в Комисията по вътрешен пазар и защита на потребителите и единственият български представител в Комисията по икономически и парични въпроси на ЕП. Тя също е част от Делегацията за връзки с Китайската народна република и на Делегацията за връзки с Америка. Основните й приоритети са образование, дигитален пазар и развитие на малкия и среден бизнес.

Още снимки от новината

---
---
---
---
---

 

 
 

Copyright © 2008-2024 ПП ГЕРБ - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев