Мария Белова, ГЕРБ: В приемната ми се поставят въпроси предимно от сферата на земеделието

---
02.12.2014 / 13:30

Гражданите, които посещават приемната на народния представител от ПП ГЕРБ-Сливен Мария Белова, поставят въпроси предимно за сектор земеделие. Това стана ясно от интервю на Мария Белова за Канал 6.

„Всеки идва с болката и проблемите си. Посещаемостта в приемната е много голяма. Хората се интересуват най-вече от въпроси, свързани със сектор земеделие – отваряне и приемане на новата програма за 2014 – 2020 г. и отварянето на основните мерки”, каза Белова.

 

Поставят се и лични проблеми, свързани с безработица и социални придобивки. Млади семейства се интересуват от възможностите за инвитро процедури.

„Един от основните акценти в предизборната програма на ГЕРБ беше решаването на проблеми на двойки с репродуктивни проблеми. Бяха заложени безплатен брой процедури до изразяването на медицинско становище за осъществяване на инвитро. Надявам се да мога да помогна на гражданите, които търсят нашата подкрепа и да бъдат доволни от нашата работа”, каза още Белова.

 

Тя увери още, че ще направи всичко възможно, за да продължи традицията, започнала при Десислава Танева за преки контакти с всички браншови организации в сферата на земеделието и да защитава техните интереси. Белова очаква тази седмица да се определи графика на заседанията на Комисията по земеделие и гори в парламента и да започне реалната работа. Народният представител потвърди приоритетите на ГЕРБ за подкрепа на интензивното производство, на животновъдите, на производителите на плодове и зеленчуци, както и на биоземеделието.

Прикачени файлове към новината

звук [921KB]
 
 

Copyright © 2008-2024 ПП ГЕРБ - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев