Мария Габриел и Владимир Уручев се срещнаха с НИС на МГЕРБ в Европейския парламент

---
10.12.2014 / 09:28

„Благодаря на младежите от Националния изпълнителен съвет на МГЕРБ за откровената и задълбочена дискусия, която проведохме в Европейския парламент. Заедно с колегата от групата на ГЕРБ Владимир Уручев ги запознахме с най-актуалните теми, по които всеки работи в момента, и с въпросите от дневния ред на Европейския съюз“, каза след срещата евродепутатът от ГЕРБ/ЕНП Мария Габриел

Младежите от ПП ГЕРБ проявиха силен интерес към бъдещата обща миграционна политика на ЕС, която е сред приоритети на Мария Габриел. Сред темите на разговор бяха бежанските центрове в България и условията, при които се приемат бежанци, както и за предизвикателствата пред България и ЕС като цяло в това отношение.

Евродепутатът от ГЕРБ/ЕНП Владимир Уручев сподели с представителите на МГЕРБ предизвикателствата в работата си като евродепутат в периода 2007-2009 година. По думата му, в мандата след 2009 година доверието към българската делегация се е засилило. Уручев подчерта, че принципът на работата в Европейския парламент е консенсус. „Съединението прави силата“, отправи послание Владимир Уручев към представителите на НИС на МГЕРБ.

 
 

Copyright © 2008-2024 ПП ГЕРБ - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев