Христо Котов : Идеите на младите хора намират място и подкрепа в партия ГЕРБ

---
24.02.2015 / 13:11

Апелирам към всички млади хора, които искат да се реализират за в бъдеще и имат активна гражданска позиция, да се обърнат към партия ГЕРБ и младежката организация, защото това е мястото, където нашите идеи и разбирания за политика намират място и подкрепа. Това заяви Христо Котов от Сливен, който е член на Националния изпълнителен съвет на МГЕРБ. Той присъства на шестата Зимна академия на младежката организация, провела се през почивните дни в Сандански. В академията участваха над 160 младежи от цялата страна.

 

Христо Котов даде висока оценка за форума, като отбеляза, че ръководството на ПП ГЕРБ проява голям интерес към младежката организация и всички участници са имали възможност да се срещнат с председателя на Народното събрание Цецка Цачева, с министър-председателя на България Бойко Борисов, зам.-председателя на ПП ГЕРБ Цветан Цветанов и други представители на политическия елит.

„Няма друга политическа сила, която да организира подобни обучителни академии за своите младежи. ГЕРБ е партия, която подкрепя младите хора и дава път за реализация на способните и дейните. Показателен е фактът, че най-младият депутат в сегашния парламент е на 23 години. Това е лидерът на младежката ни организация Георг Георгиев. Най-младият сред нашите евродепутати е 26-годишният Андрей Новаков. Това е индикатор, че ГЕРБ наистина залага на младите хора, които са бъдещето на страната”, каза Христо Котов.

По време на политическите академии младите хора се запознават с политическата обстановка в страната, възможностите за реализация и участват в дискусии, на които поставят своите въпроси.

Заедно с Христо Котов от Сливен присъстваха още Георги Николаев и Христо Янев.

 
 

Copyright © 2008-2024 ПП ГЕРБ - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев