Мария Белова, ГЕРБ: Ще продължим с акциите по залесяване за опазване на българската природа

---
20.04.2015 / 16:08

Народният представител от ГЕРБ Мария Белова се включи в залесителната акция, организирана от ЖГЕРБ-Сливен по повод Деня на Земята – 22 април. Тя подчерта, че ще продължава да подкрепя кампании за опазване на околната среда, против безразборното изсичане на горите и замърсяването на българската природа.

„Не трябва да спираме да показваме стремежа си за живеем в чиста и красива среда, да учим младите, че от всички нас зависи градовете и селата ни да се превърнат в едно по-добро място за живеене. Непрекъснато трябва да демонстрираме своята непримиримост към незаконната сеч, любовта си към природата и усилията, които трябва да полагаме за нейното спасяване. Ще продължим с акциите по залесяване”, каза Белова. Тя припомни, че за тази година Министерството на земеделието планира най-голямото залесяване като обем в последните години – над 14 000 дка. В своята програма правителството предвижда увеличаване площта на земеделските гори прилагане на устойчиви практики за стопанисване на вече съществуващите.

По време на акцията на ЖГЕРБ-Сливен бяха засадени над 60 дръвчета – липи и бор в местността „Абланово”. Включиха се общинският председател на ГЕРБ-Сливен Здравко Костадинов, председателят на Групата общински съветници Димитър Митев, общински съветници, представители на младежката организация и др.

Още снимки от новината

---
---
---
---
---
---
---
---
---
---
---
---
---

 

 
 

Copyright © 2008-2024 ПП ГЕРБ - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев