В Нова Загора се проведе конкурсът "Глас на Нова Загора", под патронажа на народния представител Галя Захариева

---
25.04.2015 / 19:17

Под патронажа на народния представител от ГЕРБ-Сливен Галя Захариева в Нова Загора за десети път се проведе конкурсът "Глас на Нова Загора". Повече от сто деца се явиха в двете категории на конкурса – изпълнение на народна и популярна песен, а гала-концертът на най-добрите се превърна в празник на песенното изкуство.

 

"Благодаря на организаторите за високата чест да бъда патрон на юбилейното издание на инициатива, която създадохме преди десет години заедно с колегите от Школата по изкуствата „Илия Аврамов“. Щастлива съм, че тази чудесна идея срещна разбиране и подкрепа от родители, колеги – музикални педагози от детските градини и училища от цялата община, настоятелството на НЧ „Д. П. Сивков – 1870“ през всички години, в името на нашите деца и таланта им. Сърдечно благодаря от името на всички за подкрепата от Община Нова Загора и лично на кмета Николай Грозев, който вече осем години осигурява пълната финансова обезпеченост и наградния фонд, с което даде възможност една добра идея да се превърне в прекрасно реализирана инициатива!

Поздравявам всички участници за явяването им на престижната сцена. Истинската награда за всеки изпълнител е любовта на публиката, но тя идва след дълъг и упорит труд, достоен за уважение. Радвам се, че са отделили от времето за игри, за да се подготвят за този конкурс, това означава, че вече са пораснали, че обичат красотата и искат да я създават.

Нека запазят частица от тази чиста детска любов през целия си живот!

Пожелавам им много успехи на различни сцени, нека ги покоряват с песен и усмивка!", каза Галя Захариева. От две години тя осигурява стипендия за едногодишно обучение в клас популярно пеене към Школата по изкуства.

Още снимки от новината

---
---

 

 
 

Copyright © 2008-2024 ПП ГЕРБ - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев