Мощна подкрепа от областното ръководство по време на събранието на МГЕРБ-Сливен

---
25.04.2015 / 19:39

Редовно отчетно-изборно събрание проведе областната организация на МГЕРБ-Сливен. Организационният секретар Силвия Маринова представи отчет за дейността през периода 2012-2015 г. Тя подчерта, че и в четирите общини младежите от ГЕРБ се включват в залесителни кампании, организират дискусии и спортни прояви, участват в проекти и се включват в честванията на годишнини и всички празници.

 

Христо Котов – член на НИС на МГЕРБ отбеляза, че на национално ниво сливенската организация се включва активно в политическите академии и различни обучения. Представител на МГЕРБ-Сливен е одобрен за стаж в Европейския парламент при евродепутата Емил Радев, а друг ще участва в Съвета на европейските демократи студенти, заедно с лидера на МГЕРБ и депутат Георг Георгиев и народния представител Христо Гаджев.

 

По време на събранието делегатите от Сливен, Нова Загора, Твърдица и Котел издигнаха номинации за областно ръководство, които ще бъдат разгледани и одобрени на заседание на Изпълнителната комисия на ГЕРБ.

Гости на отчетно-изборното събрание бяха министърът на земеделието и храните и областен координатор на ГЕРБ-Сливен Десислава Танева, народният представител Мария Белова, Галина Вучкова – общински съветник и член на НИС на Жени ГЕРБ, общинският координатор на ГЕРБ-Сливен Здравко Костадинов, организационният секретар Керанка Стамова и председателят на Групата общински съветници Димитър Митев.

 

Организационният секретар на МГЕРБ Галя Василева, която също бе гост на форума, подчерта, че е посетила почти всички събрания на младежите в областните градове, но толкова голямо присъствие на областно ръководство има само в Сливен.

„Възползвайте се от тази подкрепа на ръководството и давайте идеи, насоки и предложения за подход към младите хора. Вие сте активни младежи с мнение и позиции. В Сливен имате способна и качествена областна структура на ГЕРБ, която да поеме управлението на общината”, каза тя.

 

Десислава Танева сподели желанието си младите хора да останат в Сливен, да се развиват, да се обучават и да се реализират в публичната сфера.

„Приобщаваме млади хора, които имат компетентност и амбиция да се развиват. Трябва да се учи, и когато имаш интерес, да избереш организацията, която да ти даде път да се развиваш и да участваш в управленски екипи на местно и национално ниво. Заявявам, че нашата организация презентира хората с възможности и амбиции да се развиват”, каза Танева.

 

Народният представител Мария Белова заяви, че партия ГЕРБ дава възможност на знаещите и можещите, на всеки млад човек, който иска да се реализира в политиката.

 

Представителите на ръководството поздравиха младежите за провеждането на събранието и увериха, че ще продължат да подкрепят добрите инициативи. Всички изразиха желание все повече млади хора да бъдат включвани в управлението на държавно ниво и по места.

Още снимки от новината

---
---
---
---
---
---
---
---

 

 
 

Copyright © 2008-2024 ПП ГЕРБ - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев