Цветан Цветанов ще присъства на Парламентарния форум за разузнаване-сигурност Виена

Цветан Цветанов
05.05.2015 / 11:27

Председателят на Парламентарната група на ПП ГЕРБ и заместник-председател на партията Цветан Цветанов ще присъства на Парламентарния форум за разузнаване-сигурност, който ще се проведе на 6-ти и 7-ми май 2015 година във Виена. На мероприятието ще присъства и народният представител от ГЕРБ Димитър Лазаров, председател на парламентарната Комисия за контрол над службите за сигурност, прилагането и използването на специални разузнавателни средства и достъпа до данните по Закона за електронните съобщения.

На 5-ти май /вторник/ Цветан Цветанов и Димитър Лазаров ще поднесат венец пред обновения паметник на българските офицери, загинали в Балканската и в Първата световна война (1912 – 1918 г.). Откриването на реновирания паметник ще се състои в Централния гробищен парк, град Виена. На мероприятието, на което ще бъде отслужена панихида в памет на загиналите, е поканена българската общност в Австрия.

В Парламентарния форум за разузнаване-сигурност Виена се очаква да вземат участие заместник-председателят на Европейската комисия (ЕК) г-н Франс Тимерманс, председателят на Конституционния съд в Австрия г-н Герхард Холцингер, ръководителят на Комисията по разузнаване към Камарата на представителите на САЩ г-н Девън Нунс, председателят на Групата по тероризъм и неконвенционални военни действия към Конгреса г-н Робърт Питингер, г-н Джовани Бутарели – ръководител на Европейския надзорен орган по защита на данните, началникът на Антитерористичната дейност към ООСЕ г-н Томас Вухте, както и представител на американската Комисия по надзор за спазване на неприкосновеността на личния живот и гражданските свободи. Участниците във форума ще се срещнат с председателя на Австрийския национален съвет г-жа Дорис Бурес.

 

 
 

Copyright © 2008-2024 ПП ГЕРБ - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев