Народните представители от ГЕРБ-Сливен подариха книги на библиотека „Сава Доброплодни”

---
11.05.2015 / 15:40

Народните представители от ГЕРБ-Сливен Мария Белова и Галя Захариева подариха книги на Регионалната библиотека „Сава Доброплодни” в първия ден на 17-я Национален фестивал на детската книга. Книгите са нови издания на „История славянобългарская” и „Рибния буквар”.

 

Депутатите присъстваха на официалната церемония по награждаването на участниците в литературния конкурс и конкурс за рисунка на тема „Библиотеката – моят остров на съкровищата. Мария Белова награди победителите в категория „проза”, Галя Захариева – в категория „рисунка”, а председателят на Държавната агенция за закрила на детето Ева Жечева награди отличените млади поети.

 

Откриването на 17-я Национален фестивал на детската книга” беше в 10 часа днес във фоайето на Драматичен театър „Стефан Киров”. Сред гостите беше народният представител Мария Белова. Тя изрази задоволство от провеждането на фестивала и поздрави лично директора на библиотеката Росица Петрова, която е създател на проявата. Фестивалът се провежда под почетния патронаж на вицепрезидента на България Маргарита Попова.

Още снимки от новината

---
---
---

 

 
 

Copyright © 2008-2024 ПП ГЕРБ - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев