Подаръци от ГЕРБ-Сливен за детската градина в Крушаре за 50-годишния й юбилей

Галина Вучкова и Елена Стефанова (вдясно)
29.05.2015 / 14:07

Общинският съветник от ГЕРБ-Сливен и член на Националния изпълнителен съвет на Жени ГЕРБ Галина Вучкова, както и Христо Котов – член на НИС на Младежки ГЕРБ Христо Котов присъстваха на тържество, по случай 50 години от създаването на детска градина „Минзухар” в село Крушаре.

От името на общинската организация на партията те връчиха на директора Елена Стефанова подаръци-спортни пособия за децата. Народният представител Мария Белова изпрати поздравителен адрес, в който отправя своите най-сърдечни пожелания към персонала на детската градина и малките възпитаници.

„С най-искрени чувства честитя на целия колектив 50-годишния юбилей на детска градина „Минзухар” в село Крушаре! На всички пожелавам здраве и творчески сили в благородната мисия, на която сте посветили живота си – възпитанието и образованието на най-малките. Нека неугасващия ви и силен дух да ги води напред и показва доброто в нашия свят, да ги научи да доказват себе си и да дават сто процента от силите си, за да реализират своите мечти!”, пише в поздравителния адрес.

По време на тържеството децата показаха умения, придобити по време на престоя си в детската градина. Те танцуваха, пяха, рецитираха и представиха театрални етюди на сцената на читалището.

Детската градина е открита през лятото на 1965 година като лятна детска градина и е ползвала учебните стаи на училището. По късно става целодневна и се помещава в западното крило на новата читалищна сграда. През 1983 година е открита сграда която е строена по предназначение за детска градина. В момента целодневна детска градина “Минзухар” се посещава от 86 деца.

Още снимки от новината

---
---
---

 

 
 

Copyright © 2008-2024 ПП ГЕРБ - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев