Даниела Иванова от МГЕРБ-Сливен проведе стаж при евродепутата Емил Радев

Даниела Иванова и Емил Радев
04.06.2015 / 10:28

Едномесечен стаж в Европейския парламент проведе през март Даниела Иванова от МГЕРБ-Сливен. Тя работи при евродепутата от ГЕРБ/ЕНП Емил Радев, като помага при изготвянето на становища и резюмета на английски и български език от заседанията на комисиите, в които участва Емил Радев. В ангажиментите й са били включени проучване и подготовка на брифинги за европейското административно право, съдебното сътрудничество по наказателноправни въпроси, контрола върху прилагането на правото на ЕС, информационното табло на ЕС в областта на правосъдието, напредъка на България по механизма за сътрудничество и проверка, разпространението с търговска цел на спътникови данни от наблюдение на Земята, европейската политика за миграция, преодоляването на квалифицирана работна ръка в сферата на туризма.

 

„Стажът в Европейския парламент бе много ценен за мен. Той е една уникална платформа с оглед бъдещото развитие на младите хора, помагайки им да направят успешни първи стъпки към професионалния си живот. Освен с натрупването на професионални знания и увереност, стажът дава възможност да срещнеш и да се сприятелиш с много стажанти от другите държави членки. Със стажантите, с които заедно поехме това предизвикателство, станахме много добри приятели, споделяхме своите възгледи и мечти”, каза Даниела.

Тя е на 25 години, от Нова Загора. Има магистърска степен по финансов и банков мениджмънт и маркетинг и бакалавърска степен по международни икономически отношения.

 

 
 

Copyright © 2008-2024 ПП ГЕРБ - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев