Националният изпълнителен съвет на МГЕРБ заседава в Сливен

Георг Георгиев, Мария Белова и Стефан Радев
04.07.2015 / 16:24

Заседание на Националния изпълнителен съвет на МГЕРБ се провежда в Сливен на 4 и 5 юли. В двудневния форум участват евродепутатът от ГЕРБ/ЕНП и международен секретар на младежката организация Андрей Новаков, председателят на МГЕРБ Георг Георгиев и всички членове на съвета. Сред обсъжданите теми на заседанието са провеждането на национални кампании, политически академии и регионални инициативи.

Членовете на Националния изпълнителен съвет бяха приветствани от народния представител от ГЕРБ-Сливен Мария Белова и номинирания за кмет на Сливен Стефан Радев.

„Това е четвъртата ни редовна среща на НИС на МГЕРБ, който след осем дни ще навърши една година. Сред членовете на съвета има зам.-кмет, общински съветници и сме доказали, че можем да работим достойно на местно ниво. Искаме да изкажем подкрепата си за кандидатурата на ГЕРБ-Сливен за кмет на общината”, каза Георг Георгиев.

Народният представител Мария Белова даде висока оценка за работата на МГЕРБ-Сливен и подчерта, че партия ГЕРБ винаги обръща внимание на младите хора и дава възможност за реализация на знаещите и можещите.

Тя заяви, че номинацията на Стефан Радев за кмет е много силна, защото той може да изведе Сливен на достойното място, което се полага на общината.

„В момента общината ни е на дъното на всякакви класации. Все повече млади хора напускат града и нашата цел като партия ще бъде привличането на младите, образованите и интелигентните хора да се завърнат обратно в Сливен”, каза Белова.

От своя страна Стефан Радев подчерта, че младежите са движеща сила и залага на тяхната креативност и енергия. „Надявам се на силното им присъствие в кметската администрация и общинския съвет, за да пресечем негативни тенденции и да върнем Сливен на мястото, което заемаше преди”, каза Стефан Радев.

Още снимки от новината

---
---

 

 
 

Copyright © 2008-2024 ПП ГЕРБ - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев