Председателят на МГЕРБ Георг Георгиев: Ще работим Сливен да има кмет от ПП ГЕРБ

---
04.07.2015 / 23:06

Ще работим активно община Сливен да има кмет от ПП ГЕРБ. Това заяви председателят на МГЕРБ и народен представител от ПП ГЕРБ Георг Георгиев на среща с Националният изпълнителен съвет на младежи ГЕРБ в Сливен. Той подчерта, че младежката организация ще работи изключително активно във всяко едно населено място да има кмет от ПП ГЕРБ, за да продължат общините да се развиват, модернизират и да вървят по европейския път на развитие. По думите му, населените места с кметове от ПП ГЕРБ просперират. „Ние ще положим всички усилия да сме част от промяната на общините ни, но тази промяна ще е възможна само с управлението на ГЕРБ“, категоричен бе Георг Георгиев.

На срещата на националното ръководство на МГЕРБ бе обсъдена стратегията на ППГЕРБ за насърчаване на младите хора да показват активната си гражданска позиция. „Ние трябва да успеем да провокираме младите хора, да бъдат обществено отговорни и ангажирани“, заявиха младежите. Според тях структурите на МГЕРБ разполагат с изключително креативни млади хора. „Имаме области с много голяма активност“, заявиха младежите. Те дадоха за пример община Пазарджик, в която са учредени 5 нови структури.

НИС на МГЕРБ обобщиха, че към момента са утвърждават новите ръководства на младежите в цялата страна след проведените областни събрания. "С тези ръководства ще продължим добрата работа и ще продължим да надграждаме постигнатото до момента“, заявиха младежите. „Точно поради тази причина организираме редица национални и регионални академии“, заявиха от НИС. Те подчертаха, че през месец юли предстоят две регионални академии на МГЕРБ във Враца и Пловдив. „Тези академии ще съберат младежите от цялата страна“, заяви председателят на МГЕРБ Георг Георгиев. Той акцентира, че през летния национален форум на МГЕРБ, младежите, които ще имат възможност да присъстват, ще бъдат със 100 повече. „Над 200 младежи от цялата страна ще присъстват на Летния университет на МГЕРБ. В рамките на такива формати ние развиваме нашите кадри“, категоричен бе Георг Георгиев.

 
 

Copyright © 2008-2024 ПП ГЕРБ - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев