Лидерите на ГЕРБ и ЕНП: Сливен се нуждае от промяна и демократичен път на развитие

---
13.09.2015 / 22:07

Жозеф Дол призова за промяна в Сливен в специално видео за конференцията на ГЕРБ в „Арена Армеец“

„Сливен, Кърджали, Хасково, Разград, Шумен, Видин, Враца и Монтана се нуждаят от промяна“, каза председателят на Националния предизборен щаб и заместник-председател на ГЕРБ Цветан Цветанов пред 15 000 души в „Арена Армеец“ на Национална конференция „Видими резултати за България. Той допълни, че десетата поредна победа на ГЕРБ не е самоцел, а проектиране на оценката за реално свършената работа на всички кметове, общински съветници, министри и структури.

По думите му, откакто партия ГЕРБ е станала важен, решаващ фактор за развитието на страната, България не е в изолация, а има перспектива.

„ГЕРБ показа това, което можем да отчетем пред хората и пред избирателите – видими резултати за България! Видими резултати за всички тези общини, които се управляват от ГЕРБ. И да пожелаем успех на всички, които ще отидат и ще участват на изборите за всяка една друга област или община. Важно е да виждате кой е отборът, кой е силният тим и кой е капитанът на отбора - Бойко Борисов“, заяви още Цветанов. "Нека преодолеем популизма, това е нашият опонент, защото ГЕРБ има стил и идентичност. Силата е да се обединяваме, а не да се разделяме", призова още заместник-председателят на ГЕРБ.

 

От сцената на „Арена Армеец“ министър-председателят Бойко Борисов призова за толерантна предизборна кампания. „Трябват ни кадърни, честни и дейни кметове.“, заяви още Борисов. „Действително искаме да водим политическа битка, защото иначе няма смисъл от избори. Конкуренцията ражда най-добрите”, посочи премиерът.

„Сливен, Ловеч, Хасково и Монтана трябва да поемат по демократичния път на развитие“, заяви лидерът на ЕНП Жозеф Дол във видеообръщение, което предизвика аплодисментите на присъстващите в залата.

„Скъпи Бойко, щастлив съм, че по време на твоето управление България успя да върне доверието. 93% от еврофондовете се реализират, което означава само едно – доверие”, каза още Дол.

В зала „Арена Армеец” бяха представени кандидатите за кметове на ГЕРБ във всички български общини. На сцената беше и кандидатът за кмет на Сливен Стефан Радев. Той излезе заедно с кандидатите за кметове на Нова Загора – Николай Грозев, на Твърдица - Атанас Атанасов и на Котел – Коста Каранашев. В залата присъстваха над 200 души от четирите общини – кандидати за кметове на населени места, кандидати за общински съветници, членове и симпатизанти на партията.

Още снимки от новината

---
---
---
---
---

 

 
 

Copyright © 2008-2024 ПП ГЕРБ - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев