Сливенски ученици посетиха Народното събрание и Министерството на земеделието

---
25.09.2015 / 19:19

Ученици с отличен успех от сливенски гимназии посетиха Народното събрание и Министерството на земеделието. В парламента те бяха посрещнати от народния представител Мария Белова, която ги запозна с работата на Народното събрание. Учениците наблюдаваха петъчния парламентарен контрол.

По-късно те се срещнаха с министър Десислава Танева в Министерството на земеделието. „Всеки, който има желание да направи кариера, има шанс в България. Важното е да бъдете амбициозни, работливи и много отговорни”, каза министър Танева на своите гости. Тя сподели с тях, че винаги се връща в Сливен, защото обича града си и се чувства най-добре там. „Ще се опитам да постигна възможно най-много за развитието на региона. Пътуванията ми из страната и срещите със земеделски производители ми дават възможност да живея в реалността, да чувам какво искат хората”, каза още министърът. Танева посъветва учениците никога да не забравят корена си и където и да са, да правят нещо за родния си град.

Преди срещата в министерството групата ученици и министър Десислава Танева посетиха Националния военно-исторически музей, където разгледаха експозиция от Първата световна война, революционното движение и други интересни исторически факти от българската история.

 
 

Copyright © 2008-2024 ПП ГЕРБ - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев