ГЕРБ-Сливен подаде жалба за разпространение на дискредитиращи партията агитационни материали

---
01.11.2015 / 10:41

Предизборният щаб на ГЕРБ-Сливен подаде жалба в Общинската избирателна комисия по повод разлепени стикери от името на партията с № 8 върху стъкла на автомобили и други нерегламентирани от закона места, включително по автомобили на общински съветници от листата на ГЕРБ.

„Категорично заявяваме, че ПП ГЕРБ няма нищо общо с разпространението на въпросните агитационни материали. Същите са използвани с цел да дискредитират ГЕРБ и да повлияят негативно на резултата от изборите на издигнатия от партията кандидат за кмет на Община Сливен“, пише в жалбата, подписана от председателя на щаба Здравко Костадинов. Той призовава да се предприемат всички възможни законови действия и мерки, за да се предотврати последващото разпространение на агитационни материали и да бъде открит извършителя на нарушението. Сигнализирана е и Областната дирекция на полицията.

ГЕРБ Сливен не разлепва никакви рекламни материали върху автомобили! Припомняме, че в хода на предизборната кампания същият метод бе използван и когато бе откраднато известно количество плакати на партията. Сред материалите за кампанията няма подобни стикери.

 
 

Copyright © 2008-2024 ПП ГЕРБ - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев