ДЕКЛАРАЦИЯ

---
01.11.2015 / 11:42

Тази сутрин квартал „Клуцохор“ и още точки в Сливен осъмнаха с лепенки върху предните стъкла на автомобилите, призоваващи да се гласува за ГЕРБ. В тази връзка общинското ръководство на партията иска ясно да се разграничи от вандалския акт.

В хода на предизборната кампания ГЕРБ Сливен не е отпечатвала и разпространявала каквито и да е стикери, агитиращи да се гласува за нашите кандидати. След като лепенките са разпространени през нощта, на балотажа има само двама кандидати и ние не стоим зад тази кампания, вярваме, че на всички граждани трябва да е ясно точно откъде идва провокацията.

В началото на предизборната кампания ГЕРБ инициира споразумение за честна и толерантна предизборна кампания. Вандалският акт от тази нощ е класически опит за черен PR, който цели да дискредитира партията и кандидата ни за кмет на Сливен. Подобен вандализъм през годините се е случвал в различни точки на страната, където има битка между БСП и десен кандидат. ГЕРБ Сливен искрено съжалява, че и в града на Стоте войводи се стигна до такива грозни номера.

Макар да не стоим зад лепенето на стикери по автомобилите, ние се извиняваме на всички засегнати. Надяваме се, че опитът да бъде дискредитиран Стефан Радев и да се отвратят гражданите от изборния процес няма да сполучи. Отчаяните ни политически опоненти целят ниска избирателна активност и са способни на всякакви подли номера, за да не бъде нарушено статуквото в Община Сливен. Вярваме, че сливналии няма да се поддадат на провокацията и ще изразят свободно вота си в Деня на народните будители.

От Общинското ръководство на ГЕРБ-Сливен

 
 

Copyright © 2008-2024 ПП ГЕРБ - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев