Десислава Танева: ГЕРБ предлага реалистични решения, не участва в предизборен битпазар

----
24.02.2017 / 12:11

Десислава Танева, водач на листата на ПП ГЕРБ в 21 МИР-Сливен, откри предизборната кампания с дебат в националния ефир на bTV с Таско Ерменков от БСП.

"ГЕРБ предлага реалистични решения. Това, което ни отличава от основния опонент, а може би и от останалите, е, че това, което предлагаме, е реално, прагматично, постижимо и не е част от предизборното наддаване като на битпазар.

ГЕРБ чу народа, направи нова приоритизация на своите политики и в следващ мандат ще акцентираме върху социална политика и сигурност, образование и здравеопазване. Това поиска народът и ние го чухме. Във всички останали секторни политики ПП ГЕРБ ще продължи да надгражда направеното, но акцентът ще бъдат тези четири политики" - заяви Десислава Танева.

"Ние прогнозираме, ние не обещаваме, че отнякъде ще дойдат изкуствено средна работна заплата 1 500 лева и 650 лева минимална. Цифрите са основани на растежа за 4-годишен пълен мандат. В двегодишния мандат на ГЕРБ минималната работна заплата нарасна с 18% и оставихме държавата с 3-процента растеж повече, отколкото беше прогнозиран. ГЕРБ винаги оставя пълен резерв и БСП с коалициите, с които управлява, го усвоява. В цялата история след 1990 г., ако има една емблема какво представлява БСП, това е разрушаване на всичко" - добави Танева.

Тя определи служебното правителство като пряк участник в предизборната кампания в полза на БСП и подчерта, че кадрите се сменят без никакви мотиви, с рекордна скорост и темп. "Зад тия смени стои една единствена организация - БСП. Очевадно е, че зад решенията на служебното правителство стои един център и това е "Позитано" 20" - категорична беше Танева.

"Пожелавам на всички да бъдат реалисти, да бъдат разумни, да оценяват по направеното, по говореното, кое е възможното, реалното, кое би дало гаранции за развитие на страната. Да излезем от опиянението и розовите сънища. Трябва да знаем кой може да го направи" - призова Десислава Танева, водач на листата на ГЕРБ в 21 МИР-Сливен.

 

ПП ГЕРБ се явява с номер 11 в бюлетината на изборите.

 

 
 

Copyright © 2008-2024 ПП ГЕРБ - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев