Десислава Танева говори много точно и аргументирано, БСП трябва да поработи върху конкретиката

24.02.2017 / 13:26

Десислава Танева представи доста аргументирано и точно програмата на ГЕРБ.

Това е оценката на политическия психолог професор Антоанета Христова за предизборния дебат, който се проведе тази сутрин в ефира на bTV. В него участваха Десислава Танева, водач на листата на ПП ГЕРБ в Сливен, и Таско Ерменков.

"За мен това беше истински дебат и двамата бяха точно толкова експресивни, колкото трябваше, за да предизвикат любопитството на публиката. Г-жа Танева имаше страшно бърза и много приятна рефлексия на "остриетата" на г-н Ерменков, даже с лек хумор. Тя успя да говори много точно по отношение на очакванията към ГЕРБ. От другата страна се опитаха да обяснят съдържанието на думата промяна, но това не беше за тук и сега. БСП трябва да поработи повече върху конкретиката. Едните бяха с по-нереалистични послания, а другите с доста аргументирано движение. Десислава Танева изглеждаше по-отворена, по-освободена в дебата. Той като че ли дойде на битка" - коментира проф. Христова.

Профайлърът оцени като добра стратегия и определи като съществен въпроса на Десислава Танева към Таско Ерменков какво го свързва със Сливен. "В по-малките населени места това откъде си и кой представлява листата, е много важно. Местните организации са много чувствителни на тази тема" - категорична беше проф. Христова.

"Толкова дълго в ефир не съм мълчал" - бе заключението на водещия Антон Хекимян.

 

 

ПП ГЕРБ се явява с номер 11 в бюлетината на изборите.

 

 

 
 

Copyright © 2008-2024 ПП ГЕРБ - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев